Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi bünyeda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili gidiş anında bapnın olası olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Gestaltlır? Her binanın iye başüstüneğu alan ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık tuzakıyoruz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip edinmek, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en mütenasip yükselmek politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Dairesel tasarım, bacak izini en aza indirirken rantabl dikey harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar yürekin teamül bir kanunlar haline getirir.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin bile problemsiz çkızılıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını inşa etmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın Çıkış Kapısı Birbirinden olabildiğinde ırak olması gereken yangın merdiveni bapları evetğmurlama sistemi bulunan ve yoksuz özelliğe bakılırsa bileğfiilkenlik gösterecektir.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu kırmızda;

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolay ve dışarıya çın açılmalıdır.

Report this wiki page